O nama

Tko je Aquapur?

“Vaše zadovoljstvo je naš posao”

Dok druge firme i tvrtke posluju po načelu “Veće je bolje” mi u Aquapuru vjerujemo da se uspjeh u poslovanju temelji na principu “Vaše zadovoljstvo je naš posao”. Stoga vjerujemo u dugoročne partnerstva. Kupac-prijateljstvo, proaktivan pristup, fleksibilnost i lojalnost, ključne su vrijednosti za sve nas u Aquapuru.

Poslovanje sa Aquapurom je mnogo više od pukog naručivanja i dostavljanja proizvoda. Zahvaljujući našem opsežnom znanju o proizvodima i osmogodišnjem iskustvu na polju pročišćavanja, omekšavanja i filtracije vode, naš kvalificiran tim, zajednički promišlja o rješenjima sa našim kupcima i partnerima te pridonosi njihovu zadovoljstvu i (zajedničkom) uspjehu. Kako smo već rekli, “Vaše zadovoljstvo je naš posao”.

 

Zašto smo drugačiji?

“Jednom naš klijent je uvijek naš klijent”

Tu smo za Vas bilo da ste fizička osoba, vodoinstalater, projektant objekata ili vodovodnih instalacija, predstavljate hotel, punionu, pekaru, vinara, imate farmu. Tu smo i ako samo želite pitati i raspitati se. Dati ćemo Vam mnoštvo savjeta i prijedloga, najčešće besplatno. Pitate se zašto? Zato jer se neke stvari ne mogu kupiti novcem! Javite se i probajte nas.

Većina konkurencije jednom kada kupcu isporuči opremu i primi novac za tu opremu nestane i nadalje ostaju nedostupni… najčešće trajno. Ne možete ih dobiti niti jednim standardnim sredstvom komunikacije. No, Aquapur je i dalje tu. Stojimo iza onoga što radimo i tako je bilo do sada i biti će biti zauvijek. Jednom naš klijent je uvijek naš klijent. Pogledajte naše reference, kontaktirajte ih, nazovite, posjetite … nemojte nam vjerovati na riječ.

Nakon investicije u opremu za filtraciju, pročišćavanje ili omekšavanje vode tu smo za Vas i kad nas trebate i kad ne trebate. Brinemo se za Vašu opremu u nadolazećim godinama u vidu redovnog održavanja, servisa i interventnih situacija koje se mogu dogoditi.

 

Naša misija:

“Isporuka vrhunski kvalitetnih proizvoda”

Zavrijediti povjerenje i biti cijenjeni partner u branši filtracije, pročišćavanja i omekšavanja vode u regiji putem:

    • isporuke vrhunski kvalitetnih proizvoda,
    • prilagođenih lokalnom tržištu, potrebama i mogućnostima
    • kroz kvalificirani tim i profesionalnu mrežu predanih i obučenih parnera u distribuciji

 

Brendovi:

    • „Aquapur“ –  aparati i filteri za pročišćavanje vode i UV sterilizaciju vode
    •  „Pentair Water Treatment Controls“– patentirana tehnologija za omekšavanje vode tj. trajno uklanjanje kamemca i deferizaciju vode tj. uklanjanje željeza, mangana i sumporovodika iz vode.

 

Detalji o tvrtki

Aquapur uz logističku podršku poduzeća Voda i zrak d.o.o. usko je specijaliziran za proizvodnju, distribuciju i održavanje sustava za pročišćavanje, filtraciju i omekšavanje vode od 2005. godine.

Voda i zrak d.o.o.
Mihanovićeva 16
51000 Rijeka
Hrvatska
OIB 71449397290
Tel: 051 403 202
Fax: 051 217 415
E-mail: vodaizrak@aquapur.hr
www.aquapur.hr

IBAN: HR1323600001102172239