fbpx

AQ-100 slim

Sa Vašim vlastitim aparatom za vodu koji radi za Vas 24 sata na dan imati ćete savršeno čistu vodu uvijek na dohvat ruke. Za Vas smo pripremili idealnu kombinaciju filtera koji komunalnu tj. vodovodnu ili bunarsku vodu pretvara u čistu i zdravu vodu za piće i kuhanje. Moderne kuhinje zahtjevaju sve više “dodatne opreme”, a mi kupci smo sve probirljiviji. Aparat AQ-100 će se savršeno uklopiti u Vašu modernu kuhinju.

Što radi aparat za vodu AQ-100 slim?

Ovim se inteligentnim rješenjem, na mjestu gdje uzimate 1-2% cjelokupne količine vode za Vaš život, dakle za piće i kuhanje, metodom obrnute osmoze potpuno fizikalno, finom filtracijom; bez dodavanja tvari, odstranjuju iz Vaše vode: klor, trihalometani, olovo, bakar, barij, krom, aluminij, mangan, zatim nitrati, pesticidi, radioaktivne čestice, patogeni mikroorganizmi i sva ostala onečišćenja iz Vaše vode; ovisno o zagađenosti okoliša gdje se voda sakuplja, crpi i kemijski obrađuje. Voda obrađena osmotskom filtracijom optimalna je voda za život; mekana, bez onečišćivača, sadrži samo minerale u ionskom obliku.

Osmoza je mehanizam filtracije preuzet iz biljaka i doslovce predstavlja prekopiranu korijenovu dlačicu biljke.

RO shema

Detaljnu specifikaciju stupnjeva pročišćavanja možete pronaći u AQ-100 slim brošuri.

Jeste li znali ?

Aparat za filtraciju vode AQ-100 slim može se nadograditi opcijom za obogaćivanje vaše pročišćene vode:

  • Alkalni filter za dobivanje savršene alkalne vode
  • Mineralizator

Aparat za vodu AQ-100 slim sastoji se od:

1. Glavne jedinice tj. sustava sa filterima
2. Spremnika pročišćene vode
3. RO slavina

AQ-100-SLIM

Vaša „stara“ slavina ostaje gdje je i bila. Pri normalnom tlaku, sustav filtrira cca. 10-12 litara na sat što vam je za domačinstvo sasvim dovoljno. Montaža je praktički ispod sudopera, ali može biti bilo gdje u kuhinji jer su cijevi za vodu tanke samo 5 mm. Bitno je napomenuti da je spremnik pročišćene vode pod tlakom, te kada je iz nekog razloga opskrba vode prekinuta, vi uvijek na raspolaganju imate količinu vode u spremniku.

Cijeli aparat za vodu zauzima pola elementa ispod sudopera. To je bitna činjenica jer ostali aparati poput bojlera ili plinske boce ili pak kante za smeće mogu ostati gdje su i bili.

Ugradnja se izvede tako da se filtrirana voda iz tog sustava koristi isključivo za piće i kuhanje i nema veze s drugim trošilima.