Micro serija

Meka voda za pojedine aprate

Micro serija omekšivača posebno je primjenjiva za omekšavanje vode prije pojedinih aparata u ugostiteljstvu tj. u kafićima, restoranima, hotelima, cateringu i sl. Na ovaj se način kamenac i željezo, u potpunosti i trajno odstranjuje iz cjelokupne vode, a tehnički kvarovi poput začepljenja sapnica, zasoljavanje grijača na aparatima taloženjem kamenca, začepljenja perlatora, mrlje na sanitarijama i tuš kabinama postaju prošlost. Ostvaruju se stalne i značajne uštede u potrošnji električne energije, servisima plinskih i električnih bojlera, ugostiteljske opreme, kafe aparata, perilica, ledomata, hidromasažnih kada i sl. Naša ponuda sadrži Erie Water omekšivač/filtracijska stanica koji je kvalitetom i karakteristikama br. jedan u Hrvatskoj i u svijetu.

Svaki se omkekšivač pažljivo za Vas odabire na temelju proračuna koji obuhvaća Vašu dnevnu potrošnju vode, tvrdoću vode i period regeneracije.

DETALJI I SPECIFIKACIJE

Micro serija Micro brošura i specifikacije
Tvrdoća u većim gradovima Hrvatske

Prednosti Erie omekšivača „Micro serija“ u odnosu na konkurenciju:

  • manja potrošnja soli od konvencionalnih omekšivača
  • zanemariv pad tlaka
  • podnosi željezo u vodi i uspješno ga uklanja, što nije slučaj kod konvencionalnih omekšivača
  • podnosi tlak u vodoinstalaciji do 8,3 bar
  • Erie omekšivač je sastavljen od patentiranog upravljačkog ventila koji je izuzetno jednostavan za održavanje i servisiranje. Gotovo da i nema potrebe za zamjenskim dijelovima – što olakšava vrijeme i učinkovitost servisa. Broj dijelova od kojih je ventil sastavljen značajno je manji od konvencionalnih omekšivača, a time i vjerojatnost kvara.
  • produljeno jamstvo na pet godina

 

Razlikujemo dva modela Erie Micro omekšivača vode

u ovisnosti od potrebnih protoka i tvrdoće vode
  • Micro Budget+ 4za jedan aparat. Max. vršna potrošnja 0,4 m3/h.
  • Micro Budget+ 6za jedan do dva aparata. Max. vršna potrošnja 0,6 m3/h.
Napomena: tvrdoća vode i vršna potrošnja vode uvelike određuju ispravan model. U mnogo slučaja ako niste sigurni, bolje je odabrati veći model koji podnosi veću vršnu potrošnju i veću tvrdoću vode. Za veće vršne potrošnje potrebno je odabrati modele iz Slimline, Sentencia ili Proflow serije omekšivača. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Jeste li znali?

Kod omekšavanja vode nema izmjene uložaka jer ne koristi filtere. Za ispravan rad omekšivača koristi se tabletirana sol koja periodično regenerira masu za omekšavanje i vraća je u prvobitno stanje. Niti u jednom slučaju ne ulazi u Vaš sustav cjevovoda.

 Uz omekšivač vode Micro dobivate GRATIS:
  • bypass za omekšivač “Erie” – omogućuje naštimavanje izlazne tvrdoće vode
  • prvo punjenje tabletirane soli

 

Naruči proizvod odmah!